Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Zeilvakantie met Schipper

Een zeilvakantie met schipper is de ideale manier om een onvergetelijke vakantie te beleven en is geschikt voor iedereen die graag op het water is. Een combinatie van ontspannen zeilen met sightseeing in prachtige natuur, soms afgewisseld met bruisende steden. Leuke wandelingetjes na het zeilen en het ontdekken van prachtige afgelegen ankerbaaien en sfeervolle haventjes in goed gezelschap.

Het voordeel van meezeilen is dat u zich niet drukt hoeft te maken over de navigatie, het weer of het manoeuvreren van de boot. U bepaald zelf hoeveel en wanneer u meehelpt, waardoor u ook zeker voldoende kunt relaxen.
Het belangrijkste van uw vakantie is dat u kunt doen wat u wilt. Omdat we met relatief kleine gezelschappen varen is er veel ruimte voor persoonlijke inbreng, maar ook tijd voor uzelf. Het samen zeilen zorgt al snel voor een gezellige groepssfeer en na een dag of twee bent u de buitenwereld vergeten en kunt u volop ontspannen en genieten van het zeilen, de natuur en natuurlijk van het lekkere eten.

Er zijn maar weinig verplichtingen aan boord, maar we vinden het natuurlijk leuk als u meehelpt met het zeilen en ook in de keuken. In Schotland is er bovendien maar weinig internet beschikbaar, waardoor u helemaal weer opgeladen thuis komt.

 

Meezeilvakantie - meezeilen
Mitsegeln
meezeilvakanties

Voordelen van een zeilvakantie met schipper

– De schipper en bemanning regelen alles voor het zeilen, als u wilt kunt u meehelpen zoveel als u zelf wilt.

– De bemanning is ervaren en het zeilschip is helemaal in orde.

– De boodschappen worden gedaan en het schip is schoon.

– De schipper kent het vaarwater goed en weet de speciale plekjes te vinden.

– De bootsman/vrouw kookt, met hulp van de passagiers en vegetarisch voor de liefhebber.

U kunt dus onbezorgd bij ons aan boord stappen en van een heerlijke zeilvakantie met schipper genieten. Enjoy more, worry Less!

Zeilvakantie met schipper, meezeilen met en zonder zeilervaring

Voor alle zeilvakanties uit ons vaarschema geldt dat u geen zeilervaring nodig heeft. De schipper en eigenaar, Jouke Lemmers, is ervaren in het zeilen op zee en doet samen met de bemanning de navigatie en het zeilen. Als u wilt kunt u hierbij natuurlijk helpen. Ook weten zij leuke havens of beschutte ankerplekken te vinden en zorgen zij er voor dat u een bijzondere en afwisselende zeilvakantie beleefd.

Sailing holidays with skipper

Zeilvakantie met schipper, voor individuelen en koppels

Er kunnen op ons zeiljacht Cherokee maximaal acht passagiers meezeilen. Onze zeilvakanties met schipper zijn uitermate geschikt voor individuelen / solo reizigers, omdat u alleen kunt aanmonsteren en in een groep terecht komt waar meer alleengaanden op kunnen boeken. Wij rekenen geen alleengaanden toeslag. Het samen zeilen en het aandoen van (onbekende) kusten zorgt al snel voor een gezellige groepssfeer.

Onze zeilvakanties zijn onderverdeeld in categorieën (van echt zeezeilen tot relaxed eilandhoppen), zodat u zelf kunt kiezen wat u het meest aanspreekt. In het vaarschema staat bij elke zeilvakantie de categorie met een lijst van deelnemers, zodat u van te voren kunt zien wie er nog meer meezeilt.

zeilvakantie met schipper
segelurlaub mit Skipper

Onze zeilvakanties met schipper zijn avontuurlijk en actief, maar zeker ook relaxed met voldoende tijd voor uzelf en op onze C-categorie zeilreizen ook voor landbezoek en sightseeing.

Lees meer over ons vaargebied:

Zeilvakantie met schipper in Schotland
Zeilvakanties met schipper rond de Shetland eilanden
Zeilvakanties met schipper rond de Faeröer eilanden
Zeilvakantie met schipper in Ierland
Zeilvakantie met schipper in Groot Brittannië
Zeilvakantie met schipper in Bretagne (Frankrijk)
Zeilvakantie met schipper op de Kanaaleilanden (U.K. & Frankrijk)