Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Zeilvakantie cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel kado? Bestel dan hier uw cadeaubon en geef iemand een (deel van een) zeilvakantie cadeau. Elk bedrag dat u kiest kan dan als korting op een zeilvakantie naar keuze verzilverd worden. Leuk bijvoorbeeld voor uw kinderen of voor uw partner.

De zeilvakantie kadobonnen zijn ideaal als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, kerstcadeau, huwelijksgeschenk of als afstudeer cadeau voor uw zoon of dochter. Zeilervaring is niet nodig, het belangrijkste is dat degene het leuk vindt om op het water te zijn. Hij of zij kan vervolgens zelf een zeilreis uitkiezen die leuk lijkt.

Bestel hier uw zeilreis cadeaubon

  Uw naam:

  Uw straat en huisnummer:

  Uw postcode:

  Uw woonplaats:

  Land:

  Uw e-mail adres:

  Uw telefoonnummer:

  Naam en leeftijd van reiziger:

  Cadeaubon bedrag (selecteer meerdere met 'Ctrl'):

  geslacht reiziger:

  Eventuele opmerkingen

  Mocht het cadeaubon formulier niet werken, stuur dan een email met de gevraagde data naar: info@offshore-yacht-charter.com

  Cadeaubon 25 euro
  Cadeaubon 50 euro
  Cadeaubon 100 euro
  Cadeaubon 200 euro
  Cadeaubon 400 euro
  Cadeaubon 800 euro
  Cadeaubon 1200 euro
  Cadeaubon overig

  Betaling zeilreis cadeaubon

  Uw aankoop van de zeilvakantie cadeau kaart zal na ontvangst zo spoedig mogelijk door ons verwerkt worden. Dit kan soms een aantal dagen duren, omdat we tijdens het zeilen niet altijd direct over een internetverbinding beschikken. We vragen hiervoor uw begrip en geduld. We proberen echter altijd binnen 24 tot 48 uur een bevestiging te sturen.

  Na uw aanvraag ontvangt u van ons via e-mail met factuur. Deze kunt u eenvoudig met iDEAL betalen en dan ontvangt u meteen automatisch een betalingsbevestiging. Na betaling krijgt u de Cadeaubon digitaal toegestuurd en deze kunt u weer door sturen aan degene aan wie u hem cadeau doet.

  Als u niks van ons hoort, controleert u dan voor de zekerheid uw ‘spamfolder’ of bel ons op +31 (0) 6 1695 22 63