Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Zeilvakantie boeken

Om uw zeilvakantie te boeken kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden. Na ontvangst wordt uw reservering per email bevestigd. Een aanbetaling van 50% is daarna nodig om uw plaats definitief te bevestigen, het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor vertrek overgemaakt te worden.  Uw boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant, meer informatie hieronder. U hoeft bij ons geen reserverings- of boekingskosten te betalen. Ook als alleengaande betaald u geen extra toeslag.

Uw aanvraag zal na ontvangst zo spoedig mogelijk door ons beantwoord worden. Dit kan soms een aantal dagen duren, omdat we tijdens het zeilen niet altijd direct over een internetverbinding beschikken. We vragen hiervoor uw begrip en geduld. We proberen echter altijd binnen 24 tot 48 uur een bevestiging te sturen.

Als u niks van ons hoort, controleert u dan voor de zekerheid uw ‘spamfolder’ of bel ons op +31 (0) 6 1695 22 63

Boekingsformulier

  Uw naam:

  Uw geslacht:

  Uw geboortedatum:

  Uw straat en huisnummer:

  Uw postcode:

  Uw woonplaats:

  Land:

  Uw e-mail adres:

  Uw mobiele telefoonnummer:

  Waarschuwen i.g.v. calamiteiten:

  Zeilvakantie nummer (selecteer meerdere met 'Ctrl'):

  Aantal personen:

  Naam(namen) en leeftijd(en) van reisgenoot(en):

  Wilt u vegetarisch eten?

  Allergieën of bijzonderheden:

  Wilt u een zeilpak* huren? + € 35,- selecteer meerdere met 'Ctrl'

  Wilt u laarzen* huren? + € 10,- selecteer meerdere met 'Ctrl'


  *Beperkt aantal beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden.

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden

  Eventuele opmerkingen

  Om Spam te voorkomen, verzoeken we u om de onderstaande code in te vullen.

  captcha

  Lees hier de algemene voorwaarden.

  Mocht het boekingsformulier niet werken, stuur dan een email met de gevraagde data naar: info@offshore-yacht-charter.com

  Zeilreis boeken
  zeilvakantie boeken
  sy Cherokee

  Betalingstermijn

  Na uw aanvraag ontvangt u van ons via e-mail een bevestiging en een overeenkomst met factuur. U krijgt ook een betalingsverzoek, hiermee kunt u eenvoudig met iDEAL betalen en dan ontvangt u meteen automatisch een betalingsbevestiging (of betalingsherinnering als u niet op tijd betaald). Als u binnen twee dagen niets van ons gehoord heeft, check dan a.u.b. uw spam folder, of neem nog een keer contact met ons op.

  – De standaard betalingstermijn is 15 dagen, maar de betaling moet wel altijd voor aanvang van de reis betaald zijn.
  – Als u voor april boekt dan wordt de rekening in tweeën worden gesplitst, met een aanbetaling van 50%.

  De boordkas wordt bij inschepen contant aan de schipper betaald (let op de juiste valuta a.u.b.).

  VZR Garant | boeking garantiefonds

  Deze boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. Offshore Yacht Charter beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.

  Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Offshore Yacht Charter gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.
  Wanneer diensten door financieel onvermogen van [Naam onderneming] niet worden verleend, kunt
  u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de:
  Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven,
  Nederland,
  via info@vzr-garant.nl
  of +31 (0)85 13 07 630.

  garantie fonds Offshore Yacht charter

  Meer informatie

  Bekijk de reisinformatie van de vertrek- en aankomsthaven van uw zeilvakantie.

  Lees de informatie over wat u als bagage mee moet/kunt meenemen aan boord.

  Voor vragen kunt u contact met ons opnemen, maar wellicht vindt u uw antwoord bij de veel gestelde vragen’.

  Deelnemers

  In het zeilvakantie vaarschema kunt u bij alle reizen een deelnemerslijst en het aantal nog beschikbare plaatsen bekijken. In principe hanteren wij geen minimum aantal deelnemers om een reis door te laten gaan, op de reizen waar dit wel het geval is wordt dit daarom expliciet vermeldt.

  Wegens praktische redenen dient u zelf voor uw vervoer van en naar het schip te zorgen, de kosten hiervoor zijn daarom ook niet in de reissom opgenomen. Meer informatie en handige links voor vluchten en transfers vindt u bij reisinformatie. Hier kunt u ook een plattegrond downloaden en uitprinten van elke haven om de Cherokee te vinden. Vanwege het beperkt aantal vluchten geldt; Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper uw reis.

  Voor uw vliegticket kunt u ook terecht bij onze partner Uniglobe Perfect Travel.
  Zij kunnen uw vlucht voor u uitzoeken en reserveren voor maar € 25,-. Ook kunnen ze eventueel eerst een vrijblijvende optie voor u plaatsen, zodat u bijvoorbeeld nog vrij kunt vragen op uw werk.

   

  Het inschepen op de eerste dag van de zeilreis vindt plaats om 18:00 uur. Na het inschepen krijgt u van ons een hut toegewezen en daarna gaan we eten. Na het diner volgt een instructie over het schip en de veiligheid. Als u voor 18:00 arriveert, kunt u proberen uw bagage bij het havenkantoor achter te laten, u kunt namelijk helaas niet eerder aan boord vanwege het schoonmaken en provianderen. Dus als u eerder bent kunt u het beste even op een terras of in een pub wachten, dit staat aangegeven op de plattegrond die u kunt downloaden bij de reisinformatie. Op de laatste dag van de zeilvakantie moet u (helaas) na het ontbijt om 11:00 uur van boord.