Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Vakantiebeurs kortings kaarten 2020

Nieuwe zeilvakantie bestemming, Spanje & Portugal!

Ons nieuwe vaarschema wordt een soort drie jaar cyclus waarin we elk jaar het vaargebied afwisselen. Zo gaan we na vijf seizoenen in het Noorden, aan het einde van komend seizoen weer naar het Zuiden! In 2022 zeilen we weer naar de Faeröer eilanden en begin zomer 2021 wellicht naar de Balearen (Middellandse zee) als daar interesse voor is (laat het me weten).

Eerst zeilen we naar de Orkney eilanden en Fair Isle en vervolgens om de Noord naar Schotland. Geleidelijk zakken we af via prachtige Lochs en eilanden naar het gezellige Ierland. Op verzoek hebben we een extra zeezeiltraining gemaakt van de Oversteek Dublin – Brest via de Scilly eilanden. Nieuw in ons programma zijn de Bretonse (Frankrijk) Zuidkust en de Spaanse Noordkust van Asturias. Hier zeilen we in September, als het weer nog lekker is (maar niet te warm) en de meeste toeristen alweer vertrokken zijn. De Spaanse Noordkust heeft gelukkig sowieso weinig toerisme.

Tussen Frankrijk en Spanje ligt de beruchte ‘Golf van Biskaje’, een zeilreis voor de zeezeiler pur sang, met een oversteek van 270 mijl. Elke dag wordt het warmer en uiteindelijk zeilen we langs de zonnige en groene Spaanse Noordkust. Deze kust lijkt op de Schotse Hebriden met veel mooie inhammen (Ria’s genaamd) en grillige rotsen, vooral aan de ‘Costa de la Muerte’ in Galicië. Als we om kaap Finistère zijn gezeild komen we in de Rias Baixas. Een heerlijk zeilgebied, merendeels beschut tegen de deining van de Atlantische Ocean en met de schitterende ‘Islas Cies’.

Vervolgens komen we in West Portugal, authentiek en relaxed en heerlijk zeilen op de azuurblauwe Ocean deining. Op deze zeilvakanties ook wat tijd voor sightseeing, zoals een bezoek aan het sprookjesachtige Sintra

Nieuwe plek vakantiebeurs 2020

Voor de komende editie is de vakantiebeurs veranderd met een nieuwe indeling, daarom staan we nu op een nieuwe plek op de vakantiebeurs. Wederom samen met mijn vader van de klipper Stella Maris. 

Kom bij ons langs op de Vakantiebeurs stand 10.BVA043 in hal 10. Met een kopje koffie erbij vertellen we u graag over de mogelijkheden en de diverse mooie bestemmingen van ons nieuwe zeilvakanties en beantwoorden we al uw vragen.

Openingstijden vakantiebeurs 2020

Van donderdag 16 tot zondag 19 januari

Do., vr. & zo: 09:30 – 17.30 uur

zaterdag: 09:30 – 20.00 uur *horeca open tot 20:30 uur*

Kom je liever wat later?

Middagticket geldt van 13:00 – 17:30 uur
Zaterdagavondticket geldt van 16:00 – 20:00 uur 

vakantiebeurs plattegrond 2020
Jouke en Ton Lemmers op de vakantiebeurs
Jouke en Ton Lemmers vertellen u alles wat u wilt weten over uw zeilvakantie op de vakantiebeurs
Vakantiebeurs zeilvakanties
Beleving en voorpret op de vakantiebeurs, informeer hier naar uw zeilvakantie met schipper.

Kortingskaarten Vakantiebeurs 2020

Van 15 tot 19 januari 2020 staan we op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Afgelopen jaren hebben we consequent aangedragen dat we de toegangsprijs voor de bezoeker te hoog vonden en is de prijs van de vakantiebeurs verlaagd. Als u via ons uw kaartje koopt, krijgt u bovendien extra vakantiebeurs korting en hoeft u niet bij de kassa in de rij te staan:

Klik hier hier voor uw vakantiebeurs kortingkaart