Offshore Yacht CharterOffshore Yacht Charter
Forgot password?

Zeilreis Z02-22: Eilandhoppen noordelijke Azoren

Zeilreis Z02-22 Eilandhoppen rond de centrale & noordelijke Azoren

Vanaf het eiland Terceira zeilen we de eerste zeildag waarschijnlijk naar het eiland Graciosa, met 50 mijl zal dit een mooi lange dag zeilen zijn. Afhankelijk van de wind zeilen we de volgende dag waarschijnlijk naar het eiland Sao Jorge, waar we de daaropvolgende dag in de haven blijven liggen om het eiland te verkennen. Een mogelijkheid is Miradouro do Ouvidor, boven in de bergen met een prachtig uitzicht over de oceaan en andere eilanden. Van hier kun je naar beneden lopen naar de afgelegen ‘Fajã do Ouvidor’ en zwemmen in kristalhelder zeewater in tussen spectaculaire basalt rotsformaties.

Daarna, afhankelijk van de windverwachting, zeilen we naar het Noordelijk gelegen eiland Flores, met 145 mijl betekend dat dat we een nacht doorzeilen. Met een beetje geluk zien we dolfijnen of zelfs walvissen onderweg en een prachtige zonsondergang en/of opgang. Afhankelijk van de wind komen we de volgende middag aan op Flores. Waar we de daaropvolgende dag ook op verkenning gaan. Een mogelijkheid zijn de prachtige watervallen en bossen van Poço Ribeira do Ferreiro.

Vandaar zeilen we naar Horta op Faial, met 133 zeemijl ook weer een nacht doorzeilen. Na een hele nacht doorzeilen is iedereen toch ook wel moe, dus meest waarschijnlijk blijven we op Faial ook een dag liggen om bij te komen en/ of op verkenning te gaan. Een mooie mogelijkheid is de vuurtoren van Capelinhos aan de noordkaap met een zeer bijzonder en prachtig vulkaan landschap. Ook zeilen we nog naar het eiland Pico,  met een kleine ondiepe haven, maar ook een museum over de walvisvangst met prachtige sloepen. Vanaf Pico is het 55 mijl zeilen naar Angra do Heroismo op Terceira, dat door zijn eeuwenoude geschiedenis en historisch centrum tot Unesco werelderfgoed uitgeroepen. Angra fungeerde als een stop overplaats op de zeevaartroute tussen Europa en Amerika. We eindigen de zeilreis weer in Praia Vitoria op Terceira

De dag-afstanden variëren, afhankelijk van het weer en getij, tussen de 12 en 145 mijl. Bovengenoemd schema is afhankelijk van weer, wind en getij, indien nodig wijken we hiervan af.

Land excursies zijn niet inbegrepen in de prijs en zijn uiteraard niet verplicht.

Lees meer over onze Zeilreizen rond de Azoren

island-hopping-central+west-azores

island-hopping-central+west-azores

 

Informatie over deze zeilvakantie

Zeilvakantie:Z02-22Segeltörn:Z02-22Sailing holiday:Z02-22
Boordprijs:€ 1659,-per persoonBordpreisse:€ 1659,-pro PersonBoard Price:€ 1659,-per person
Boordkas:€ 415,-per persoon, contantBordkasse:€ 415,-pro Person, barBoard cash:€ 415,-per person, cash
Vertrek:Terceira- Praia VitoriaTransfer informatieAbfahrt:Terceira- Praia VitoriaTransfer informationDeparture:Terceira- Praia VitoriaTransfer information
Inschepen (18.30 uur):Zondag26-06-2022Einschiffen (18.30):Sontag26-06-2022Boarding (18.30):Sunday26-06-2022
Aankomst:Terceira- Praia VitoriaTransfer informatieAnkunft:Terceira- Praia VitoriaTransfer informationArrival:Terceira- Praia VitoriaTransfer information
Ontschepen (10.30 uur):Zaterdag09-07-2022Ausschiffen (10.30):Samstag09-07-2022Disembark (10.30):Saturday09-07-2022
Aantal dagen:12,5BagageTagen:12,5GepäckDays:12,5Luggage
Categorie:A/CVerklaring categorieënKategorie:A/CErklärung KategorienCategory:A/CExplanation of categories

Deelnemerslijst van deze zeilvakantie

Man/vrouwManvrouwvrouwManManvrouwMan-Mann/FrauMannFrauFrauMannMannFrauMann-Male/FemaleMaleFemaleFemaleMaleMaleFemaleMale-
Leeftijd61495166626862Alter61495166626862Age61495166626862
NationaliteitNedNedNedNedUSAUSANedNationalitätNedNedNedNedUSAUSANedNationalityNedNedNedNedUSAUSANed
Boeking/OptieBoekingBoekingBoekingBoekingBoekingBoekingBoekingextra crewBuchung/OptionenBuchungBuchungBuchungBuchungBuchungBuchungBuchungextra crewBooking/OptionBookingBookingBookingBookingBookingBookingBookingextra crew

Zeilvakantie prijzen

De boordprijs is de huurprijs van het schip met bemanning, dit bedrag moet vooraf betaald worden.

De boordkas is het bedrag per persoon voor het eten en drinken aan boord (ook voor de bemanning), evenals brandstof, water, walstroom, havengeld en toeristenbelasting, maar exclusief excursies, eten en drinken aan wal. Dit bedrag moet bij inschepen contant aan de schipper worden betaald (in de juiste valuta). Wat na de zeilvakantie overblijft, krijgt u terug.

Bij minder dan 3 deelnemers is de boordkas meestal niet toereikend. In dat geval komt er toeslag op de boordkas van maximaal € 50 per persoon.

 

Zeilvakantie korting

Klantenkorting:
Boekt u binnen een jaar een tweede zeilvakantie bij ons, dan krijgt u 5% korting op de boordprijs

Groepskorting:
Als u een zeilvakantie als groep boekt (meer dan 3 passagiers), dan krijgt u 5% korting per persoon op de boordprijs. Als u met 8 man boekt, betaald u voor 6,5.

Jongerenkorting:
Als u onder de 29 jaar bent, dan krijgt u 10% korting op de boordprijs van een zeilvakantie.

Kortingen kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

 

Uw eigen privé hut

Als u als alleengaande de zekerheid van een privé hut (kamer) wilt, dan kunt u deze reserveren voor 1,5 keer de boordprijs.

 

 

Zeilvakantie categorieën

Zeilvakantie categorie A:
Overtocht, dit zijn echte zeezeil mijlenmakers van de ene haven naar de andere. Er zal ook ’s nachts worden doorgevaren in een wachtsysteem.

Zeilvakantie categorie B:
Kortere overtocht, er wordt ’s nachts niet doorgevaren, wel kunnen we, afhankelijk van het weer, af en toe laat aankomen in de haven.

Zeilvakantie categorie C:
Relaxte zeilvakantie met kortere dag afstanden en genoeg tijd voor sightseeing.

Zeilvakantie categorie D:
Specials, van zeilexpedities naar minder bekende vaargebieden tot ‘Zeilvakanties met Yoga’.

Zeilvakantie categorie E:
Zeilvakantie met zeezeiltraining.

Zeilvakantie categorie F:
Zeilvakantie met ook kleine kinderen aan boord.